به گزارش وب دا ؛ مراسم گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند با حضور هیات رییسه و کارکنان دانشگاه روز شنبه 6/6/95در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.

دکترعلیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت بیان داشت : منتصب بودن روز کارمند به نام شهیدان رجایی و باهنر ، ارزشی بزرگ است .

دکترعسکری افزود : در طی این چهار سال ما شاهد حرکت رو به جلو و جنبش و جهاد و تلاش و فعالیت های جهادی بودیم و اگر این مجموعه نبود هیچ وقت کسی نمی توانست ادعا داشته باشد که کار خارق العاده ای را می توانستیم انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه کار کارمندی یک ارزش والا دارد و آن کار گره گشایی  و انجام امورات و تکریم ارباب رجوع است گفت : طبق فرموده امام حسین علیه السلام حاجت هایی که مردم دارند و به دست شما می رسد نعمت های خداست.

ریاست دانشگاه کار کارمندی را یک کار فرسایشی دانست و افزود : تغییر نگاه ، ورزش کردن و تقویت حوزه های مشاوره از راههای مبارزه با بخش فرسایشی کار می باشد.

دراین مراسم از کارکنان نمونه دانشگاه تقدیر بعمل آمد.

nemoneh