متن پیام به شرح ذیل است :
بسم الله الرحمن الرحیم

نظام سلامت حاکم برجامعه امروز دستخوش تغییرات بنیادین شده که همه حوزه های مرتبط و موثر را در برگرفته است که این از ثمرات رویکرد دولت خدمتگزار به شمار می آید.
تامین بموقع وکارآمد دارو از نشانه های مدیریت  شایسته و مصرف بجا و علمی آن از کارکردهای عملکردی این حوزه حکایت دارد. در این بین نقش داروسازان در ساماندهی تمام موارد بر شمرده بی نظیر و غیر قابل انکار است و دلسوزی های حرفه ای ایشان ضامن پیشگیری  از رشد سوداگران و زیاده خواهان است.
بی تردید اقدامات حرفه ای این بزرگواران نه تنها به اقتصاد سلامت کمک گر است که با آموزش های بموقع راهی برای تعالی سطح آگاهی مردم عزیز را فراهم می آورد. فراموش نمی کنیم که میثاق مشترک همه ما ، ارتقاء سلامت جامعه ای است که مایه افتخار و عزت همه ما هستند.
اینجانب در زادروز کیمیاگر دانش زکریای رازی که روز داروساز نام گرفته است ضمن ارج نهادن به خدمات داروسازان شریف و دلسوز و تبریک این روز آرزومندم که این جمع پر تلاش با حضور موثر و مستدام خود در عرصه های برشمرده نقشی جاودانه تر در خلق روزهای خوبتر برای نظام سلامت ایفا نمایند.
ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی فسا