متن این پیام به شرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

چهارم شهریور را روز کارمند نامگذاری کرده اند ؛ روزی از روزهای هفته دولت تا آشکار شود که کارمندان ، کارگزاران خدوم نظام و هموارکننده مسیر راه دولتمردان در پیمودن طریق پیشرفت و عدالت هستند .

تقارن این ایام با شرایط کنونی جهانی و منطقه ای حساسیت تلاش بیش از پیش دوستان عزیز برای غلبه بر نقشه های دشمنان اسلام در به زانو در آوردن این مردم را مبرهن می سازدو آن عزمی همگانی برای خدمت رسانی هرچه بیشتر در سایه اقتصاد مقاومتی است  و در این میان خوشرفتاری و حسن سیرت در برخورد با مردم شریف از اهم وظایف هر یک از ماست.

اینجانب ضمن عرض صمیمانه ترین شادباش ها به کارمندان مجموعه دانشگاه علوم پزشکی فسا ، سربلندی و سلامتی عزیزان را از باریتعالی مسالت دارم و آمادگی هیات رییسه جهت حمایت هر چه بیشتر از حقوق ایشان در تحقق جایگاه واقعی شان اعلام می دارم

.

دکتر علیرضا عسکری