به گزارش وب دا ؛ در دومین روز از هفته دولت  ، با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان فسا، هیات رییسه دانشگاه ، بخشدارمرکزی شهرستان، مسئولین ادارات شهرستان ، مرکز بهداشتی درمانی کوشکقاضی  به بهره برداری رسید.

دكتر علیرضا عسكری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید در حوزه بهداشت ودرمان ، کارهای اساسی انجام شده است ، گفت : خوشبختانه در دولت یازدهم  توسعه زیرساختهای بهداشتی بر امر درمان اولویت بیشتری داشته است و از مصادیق آن نوسازی تجهیزات اداری و بهداشتی کلیه مراکز و خانه های بهداشت  تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی فسا طی یکسال گذشته با اعتباری بالغ بر 450 میلیون تومان می باشد.

دکترعسکری افزود : مرکز بهداشتی درمانی روستای کوشکقاضی درزمین اهدایی به مساحت 1500 متر مربع و زیر بنای 475 متر مربع و اعتبار 2946 میلیون ریال احداث گردیده است و همه این برکات از نعمات انقلاب اسلامی برای مردم شریف می باشد.

گفتنی است این مرکز علاوه بر روستای کوشکقاضی ، هفت روستای قمر را تحت پوشش خود قرار می دهد که در مجموع این مرکز به 5036 نفر خدمات بهداشتی - درمانی شامل خدمات پزشکی ، مامایی ، بهداشت خانواده ، مبارزه با بیماریها ، بهداشت محیط و آزمایشگاه را ارائه می دهد.