به گزارش ؛ تیم بازرسی بهداشت محیط معاونت بهداشت در چهارچوب طرح ضربت از آرایشگاه های زنانه و سالن های زیبایی شهر فسا بازدید کردند .

مهندس سوسن جانی زاده مسوول تیم بازرسی در این خصوص گفت : در این بازرسی ها مواردی همچون وجود اتوکلاو جهت استریل کردن تجهیزات ، استفاده از وسایل یکبار مصرف نوک تیز و برنده ، دارا بودن کارت تندرستی  ، گذراندن دوره بهداشت عمومی ، رعایت بهداشت فردی و عمومی مورد بررسی قرار گرفت و آموزش های لازم به متصدیان و کارکنان این مراکز داده شد.

کارشناس بهداشت آرایشگاه های معاونت بهداشت دانشگاه افزود : شهر فسا دارای 215 آرایشگاه زنانه فعال می باشد که به صورت روتین توسط بازرسین بهداشت محیط مورد بازرسی قرار می گیرد.

مهندس جانی زاده در خصوص رعایت اصول بهداشتی توسط متصدیان آرایشگاه ها و مراجعین به این مراکز گفت : اولین گام در بهداشت آرایشگاه ، استفاده از وسایل شخصی می باشد و مراجعه کنندگان به آرایشگاه ها در درجه اول باید از وسایل شخصی خود استفاده کنند ، بخصوص وسایل نوک تیز و برنده مانند تیغ و قیچی و در صورت استفاده از پیگمنتیشن از یکبار مصرف بودن و نو بودن سوزن این وسیله اطمینان حاصل کنند ، آرایشگران نیز نباید رنگهای استفاده شده در پیگمنتیشن را به ظرف اصلی بازگردانند زیرا باعث آلودگی میکروبی کل رنگ می شود و این عمل می تواند بیماریهای مشترکی مانند هپاتیت و ایدز را انتقال دهد.

وی اظهار داشت : آرایشگران قبل از ارائه خدمات به هر کدام از مشتریان ، باید دست خود را بشویند و در صورتی که پوست مشتری دارای ضایعات ، قارچ یا عفونتهای پوستی باشد باید از دستکش استفاده کنند.

مهندس جانی زاده به آرایشگران توصیه نمود حتما با تزریق واکسن هپاتیت خود را در مقابل این بیماری ایمن کنند.