به گزارش وب دا ؛ دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : دانشگاه علوم پزشکی فسا در بخش کتبی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان علوم پزشکی سراسر کشور موفق گردید با کسب 6 رتبه کشوری توسط اساتید و کارکنان ، مقام دوم بخش کتبی جشنواره را به خود اختصاص دهد.
دکتر نقدی ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران اجرایی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه، بیان داشت : استعدادیابی و حمایت دانشگاهیان جهت حضور در برنامه های معنوی و قرآنی لازمه کار ماست.
وی ضمن تبریک به برگزیدگان بخش کتبی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت، موفقیت دانشگاهیان علوم پزشکی فسا در بخش شفاهی را از درگاه ایزد منان خواستار شدند.
علی اکبر رشیدی سرپرست اداره قرآن و عترت دانشگاه گفت : آزمون مرحله کشوری بخش کتبی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سه رده دانشجویان، اساتید و کارمندان در روز سه شنبه پنجم مرداد‌ماه به‌صورت همزمان در ۱۰ منطقه کشور برگزار شد.
رشیدی افزود : در این مرحله که ۹۱۵ نفر از دانشجویان، اساتید و کارکنان از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور حضور داشتند، دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب 6 مقام در بخش اساتید و کارکنان گردید.
گفتنی است مراسم تقدیر از برگزیدگان بخش کتبی، در مراسم افتتاحیه بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت که در مهر ماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار می شود، صورت می پذیرد.
اسامی برگزیدگان بخش کتبی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی فسا به شرح ذیل است:

1- احکام
سعیده جعفرزاده