به گزارش وب دا ؛ مراسم بزرگداشت  زادروز شیخ الرییس ابوعلی سینا و روز پزشک با حضور جامعه پزشکان ، هیات رییسه دانشگاه ، سازمان نظام پزشکی و شورای اسلامی شهر فسا برگزار گردید.

در این مراسم دکترعلیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن تجلیل از تلاشهای پزشکان ، از ایثار خانواده های این قشر قدردانی نمود و یکی از عوامل موفقیت  جامعه پزشکی را صبوری و ایثار خانواده پزشکان دانست.

دکترعسکری با اشاره به نامگذاری یکم شهریورماه زادروز ابوعلی سینا بنام روز پزشک ، ایشان را الگوی تمام عیار برای پزشکان این مرزو بوم برشمرد.

وی گفت : ما پزشکان باید  با الگو قرار دادن ابوعلی سینا تلاش کنیم  نمونه یک  انسان کامل باشیم و به تمام ابعاد جسمی و روحی بیماران توجه کافی داشته باشیم.

ریاست دانشگاه موقعیت پزشکی شهرستان فسا در استان فارس را بخاطر وجود پزشکان ، داروسازان و پیراپزشکان ممتاز دانست و افتخار مجموعه را خدمت رسانی به مردم شریف برشمردند.

در ادامه دکترپاکدامن ریاست سازمان نظام پزشکی شهرستان فسا بیان کرد : با اجرای طرح تحول نظام سلامت هزینه پرداختی مردم کاهش پیدا کرده است و نظام سلامت که خود بیمار بود با اقدام و توجه ویژه دولت تدبیر و امید مورد عمل جراحی قرار گرفت و اکنون طرح تحول سلامت در دوران نقاهت خود به سر می برد که نیاز به مراقبت جدی دارد.

دکترپاکدامن این مراقبت را در مواردی همچون تجمیع بیمه ها ، ساماندهی خدمات پزشکی ، تامین اعتبار مالی ادامه دار طرح تحول از سوی دولت و مجلس بر شمرد و افزود : این طرح منشاء خیرات و خدمات ارزنده ای برای مردم بود که اجرای هتلینگ بیمارستانی را سبب رضایتمندی بیماران دانست.

وی در ادامه از پیگیری های انجام شده جهت امور اجرای شروع و کلنگ زنی ساختمان نظام پزشکی شهرستان فسا گفت و به تعامل نزدیک و سازنده هیات مدیره نظام پزشکی شهرستان با تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی فسا اشاره کرد.

گفتنی است پیام تبریک دکترجمالی نماینده مردم شریف شهرستان فسا در مجلس شورای اسلامی بمناسبت روز پزشک قرائت گردید.

در پایان مراسم از پزشکان برتر تقدیر بعمل آمد :

پزشک متخصص برتر کشوری : دکترغلامعباس ولی زاده

پزشک عمومی برتر کشوری : دکترعبدالرحیم منتشر