به گزارش وب دا ؛ کارگاه آموزشی احکام شرعی بیماران ویژه کادر درمانی بیمارستان های حضرت ولیعصر(عج) و دکتر شریعتی در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این کارگاه دکتر علیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا در خصوص احکام شرعی بیماران و اهمیت آن در محیط های بالینی مطالبی بیان داشت.

دکتر عسکری اظهار کرد : ضرورت اطلاع و دانستن احکام شرعی در ابعاد مختلف کاملا مشخص است و تمامی کادر درمان لازم است با شیوه ها و ابعاد این مهم آشنا شوند.

وی در خصوص فراگیر شدن این کارگاه های آموزشی  بیان داشت :  مسائل دینی و شرعی آمیخته با زندگی انسان هاست، لذا توجه به این قبیل مسائل در محیط های بالینی(بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی) از ارکان اساسی می باشد که برای بیماران نیز حائز اهمیت است.

ریاست دانشگاه از ستاد اقامه نماز استان و دست اندر کاران دانشگاه در خصوص برگزاری چنین برنامه های وزین و کاربردی تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا سقاچی نماینده ستاد اقامه نماز استان فارس با بیان کلیات فریضه های الهی و ضرورت اجرای آن  ، در خصوص نحوه صحیح اجرای واجبات الهی  ، حمایت  از بیماران و کمک به آنان جهت به جا آوردن این واجبات نکاتی بیان نمود.

سپس به صورت عملی برخی از اقدامات لازم را به حاضران نشان داد که مورد توجه همگان قرار گرفت.

پخش کلیپ ازفعالیت های ستاد اقامه نماز ، اقدامات انجام شده در خصوص کمک به بیماران و فراهم آوردن تجهیزات نماز جهت استفاده بیماران در بیمارستان ها و نمازخانه های بیمارستان و دانشگاه از دیگر برنامه های این کارگاه بود.

این کارگاه به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی، ستاد اقامه نماز دانشگاه و با همکاری واحدهای آموزش و روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) وبا هماهنگی ستاد اقامه نماز استان برگزار گردید و در پایان نیز به افراد شرکت کننده در کارگاه گواهی آموزشی اعطا شد.

گفتنی است دوره دوم این کارگاه در هفته آینده برگزار خواهد شد.