به گزارش وب دا ؛ تیم بازرسی معاونت بهداشت دانشگاه متشکل از کارشناسان بهداشت محیط و مبارزه با بیماریهای واگیر از محل اسکان مهاجرین کوچ رو در نزدیکی  پلیس راه فسا  بازدید کردند .

در این بازدید کارشناسان مبارزه با بیماریها وضعیت سلامت کودکان ، واکسیناسیون ، مراقبت مادران و آلودگی افراد به شپش و سالک را مورد بررسی قرار دادند و از افراد مشکوک آزمایش سریع ایدز و نمونه مالاریا گرفته شد.

همچنین کارشناسان بهداشت محیط نیز وضعیت آب آشامیدنی ، سرویس های بهداشتی ، حمام و جمع آوری و دفع زباله این مهاجرین را مورد بررسی قرار دادند .

با توجه به نامناسب بودن شرایط و امکانات بهداشتی مهاجرین و وضعیت نامطلوب دفع فاضلاب و عدم دسترسی به سرویس بهداشتی و حمام ، تعدادی از کودکان و بزرگسالان به شپش و گال آلوده بودند که ضمن آموزش ،شامپوهای مخصوص دفع شپش نیز در اختیار آنها گذاشته شد .

همچنین به دلیل ناقص بودن واکسیناسیون کودکان مقرر شد خانه بهداشت کچویه نسبت به بررسی و واکسیناسیون کودکان اقدام کند .