به گزارش وب دا ؛ دکتر صفورا محبی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی فسا در رابطه با ایجاد مسمومیت کشنده با متادون بخصوص در اطفال هشدار داد و گفت: متادون که بعنوان داروی ترک اعتیاد مصرف می شود در صورت مصرف اشتباهی می تواند ایجاد مسمومیت شدید و حتی کشنده بخصوص در اطفال نماید.

دکترمحبی اظهار داشت : کاهش سطح هوشیاری ، اختلالات تنفسی ، تهوع، استفراغ، نبض ضعیف و افت فشار خون، سفتی و تکانه های عضلانی از علائم مسمومیت با متادون است .

وی افزود: برطبق اطلاعیه شماره 47مرکز ثبت و بررسی عوارض ناخواسته دارویی در یکی از موارد مسمومیت با متادون، یکی از بستگان کودک که شربت متادون مصرف می کرد آن را در داخل شیشه نوشابه ریخته که کودک با مصرف اشتباه آن بعد از مدت کوتاهی دچار تهوع و استفراغ ، درد قفسه سینه و سایر علائم مسمومیت شده و بعد از گذشت چند ساعت با پیشرفت علائم متاسفانه کودک فوت می کند.

معاون غذا و داروی دانشگاه  جهت پیشگیری از بروز مسمومیت با متادون بخصوص در اطفال چند نكته را یادآور شد و گفت:  این دارو باید دور از دسترس اطفال نگهداری شود و از قرار دادن شربت متادون در یخچال و در کنار سایر نوشیدنی ها خوددای شود. با توجه به طعم شیرین شربت متادون از ریختن شربت متادون در بطری آب ، نوشابه یا شیشه سایر شربت ها مثل دیفن هیدرامین یا استامینوفن که احتمال مصرف اتفاقی یا اشتباهی آن توسط والدین به کودکان وجود دارد، خودداری شود و در نهایت در صورت وقوع مسمومیت حتما به اورژانس مراجعه شود.

وی همچنین خاطر نشان کرد در کلیه مراکز درمان سوء مصرف مواد (کلنیک ترک اعتیاد) شهرستان فسا شربت متادون در ظروف دارای قفل کودک توزیع می شود.