به گزارش وب دا ؛ برگزیدگان بخش کتبی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در هفت رشته احادیث اهل بیت(ع)، احکام، مفاهیم نهج البلاغه، سیره معصومین، صحیفه سجادیه، ترجمه و تفسیر و همچنین حفظ موضوعی در سه رده اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور مشخص شدند.

بنا بر اعلام دبیرخانه بیست‌ و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت، اسامی نفرات برتر هر رشته بر اساس حروف الفبا مرتب شده‌اند و رتبه اول تا سوم این رشته‌ها در مرحله نهایی جشنواره که در مهرماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار خواهد شد، اعلام خواهد شد.

اسامی اعلام شده در کلیه رشته‌های بخش کتبی به غیر از رشته «احادیث اهل بیت در بخش دانشجویی»، قطعی بوده و برگزیدگان در مرحله نهایی جشنواره از رتبه کسب شده خود مطلع خواهند شد.

در رشته «احادیث اهل بیت در بخش دانشجویی» به علت کسب نمره کامل آزمون توسط ۱۹ نفر از شرکت‌کنندگان، آزمون مجددی چهارشنبه ۱۷ شهریور ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن اجتماعات صندوق رفاه دانشجویان برگزار می‌شود. منبع این آزمون کل کتاب «آشنایی با احادیث اهل بیت» بوده و آزمون به صورت تشریحی برگزار خواهد شد.

اسامی برگزیدگان بخش کتبی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی فسا به شرح ذیل است

1- احکام

سعیده جعفرزاده