به گزارش وب دا ؛ فیروزه نوری مند  کارشناس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا در خصوص رهگیری اصالت و سلامت کالا گفت : شناسایی کالای اصل از کالای قاچاق و تقلبی توسط مصرف کنندگان ، نشان دهنده تضمین سلامت کالا ، امکان استفاده از شیوه های متنوع جهت استعلام اصالت کالا از جمله مزایای رهگیری اصالت و سلامت کالا می باشد.

نوری مند افزود : جعل نمودن برچسب اصالت و سلامت کالا  به آسانی میسر نبوده و در صورت جعل آن با کمی دقت برچسب های جعلی به راحتی قابل شناسایی می باشند.

وی  با اشاره به اینکه برچسب رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت فرآورده های سلامت معرف نظارت و کنترل سازمان غذا و دارو می باشد ، گفت : با توجه به اختصاص کد 16 رقمی برای هر قلم از محصولات وارداتی ،در صورت بروز مشکل ناشی از مصرف محصولات دارویی،مکمل ها ،غذایی،آرایشی و بهداشتی دارای برچسب ، امکان پیگیری و رسیدگی موضوع از طریق سازمان غذا و دارو وجود دارد.

کارشناس معاونت غذا و داروی دانشگاه در خصوص نحوه ردیابی کالاهای دارای مشخصات اصالت و سلامت گفت :

1-روش اول استفاده از شناسه رهگیری (UID)

کد 20 رقمی مقابل واژه UID را به شماره 20008822 پیامک نموده و جوابیه دریافتی را با مشخصات مندرج بر روی برچسب مطابقت نمایند.

u

2-روش دوم استفاده از کد اصالت

اسکرنج مندرج بروی برچسب را بنحوی خراش نمایید که شماره 16 رقمی آن نمایان شده و میتوان شماره ی مذکور را به سامانه پیام کوتاه 20008822 پیامک نموده و جوابیه دریافتی را با مشخصات مندرج بر روی برچسب مطابقت نمایند.

kod

3-روش سوم استفاده از نرم افزار

در صورت استفاده از تلفن همراه دارای نرم افزار دارای بارکد خوان،می نوان تصویر شطرنج مانند(دیتا ماتریکس)را در کادر مربوطه قرار داده و بلافاصله مشخصات محصول شامل کد GTN ،UID و تاریخ انقضاء محصول نمایان خواهد شد.

narm