به گزارش وب دا ؛ آقای آرمین فریدونی دانشجوی رشته کارشناسی اتاق عمل و آقای ابراهیم نظری فر دانشجوی رشته کارشناسی بهداشت عمومی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فسا همگام با دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در اردوی جهادی وزارت بهداشت که در مناطق محروم و مرزی استان خراسان شمالی در حال برگزاری است ، شرکت کردند.

اردوی جهادی وزارت بهداشت با هدف ارایه خدمات بهداشتی و درمانی  به مناطق محروم و دوردست برگزار می گردد و ویزیت رایگان  ، غربالگری قند خون و فشار خون ،  خدمات مشاوره‌ای ، معاینه دهان و دندان ، توزیع خمیر دندان و مسواک و ارائه توصیه‌های بهداشتی و ... از جمله خدماتی است که توسط جهادگران سلامت ارایه می گردد.

بر پایه این گزارش جهادگرانی از دانشگاه‌های علوم پزشکی در قالب هشت گروه متشکل از سه پزشک، ۲۴پرستار، دو نفر PHD مامایی، یک نفر PHD پرستاری، یک نفر PHD بهداشت باروری، دو نفر داروساز، دو نفر کارشناس علوم آزمایشگاهی، یک نفر روانشناس و سه دندانپزشک به مدت چهار روز در ۳۸روستا و خانه بهداشت مستقر هستند و به مردم منطقه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه خواهند داد.

بعد از استان سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی بالاترین مشکلات را در رابطه با بهداشت و درمان دارد.