به گزارش وب دا ؛ در راستای ادغام خدمات تاییدشده طب سنتی ایرانی در نظام سلامت كشور ،كلاس‌های آموزش طب سنتی با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه‌‌های منتخب از امروز در تهران آغاز شد.
دانشگاه‌های علوم پزشكی شهیدبهشتی،‌ مشهد، كاشان، فسا، همدان، كرمان، مازندران، گلستان و بابل، 9 دانشگاهی هستند كه در طرح آزمایشی ادغام خدمات تایید شده طب سنتی در نظام مراقبت‌های بهداشتی اولیه حضور داشته و ماه گذشته نیز در كلاس آموزش طب سنتی ایرانی ویژه مربیان بهورزی شركت كردند.
 این دوره با موضوع آموزش طب سنتی ویژه پزشكان عمومی مراكز بهداشتی‌ _ درمانی در ساختمان شماره 1 دانشگاه علوم پزشكی تهران برگزار می‌شود، به مدت سه روز از ساعت 8 تا 17 ادامه داشته و روز پنج‌شنبه 28 مرداد ماه به پایان می‌رسد.
گفتنی است، روز گذشته جلسه‌ای با هدف ایجاد هماهنگی برای برگزاری این دوره آموزشی، با حضور دكتر محمود خدادوست، مشاور وزیر و مدیر كل دفتر طب سنتی ایرانی- اسلامی برگزار شد و اعضای هیات علمی طب سنتی 9 دانشگاه علوم پزشكی منتخب در طرح آزمایشی، در این جلسه حاضر شدند.