به گزارش وب دا ؛  تیم های ورزشی دانشگاه روز چهارشنبه 20 مرداد ماه 1395 عازم دوازدهمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شدند.

آقای فرزاد خسروی سرپرست اداره تربیت بدنی دانشجویان دانشگاه گفت : تیمهای اعزامی از دانشگاه علوم پزشکی فسا شامل تیم های فوتبال، شنا یک نفر، کاراته سه نفر ، کشتی یک نفر ، تنیس روی میز یک نفر، بدمینتون یک نفر ، دو و میدانی دو نفر می باشد که در مجموع 27 نفر ورزشکار و 4 مربی و همراه در این کاروان حضور دارند.

گفتنی است ،مراسم افتتاحیه دوازدهمین المپیاد ورزشی پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در اصفهان و در سالن شهید نیلفروش‌زاده به طور رسمی روز جمعه 22 مردادماه برگزار شد.
مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات راس ساعت پنج بعدازظهر با حضور بیش از دو هزار و ۵۰۰ ورزشکار، سرپرست، مربی و داور از دانشگاه‌های سراسر کشور و در رشته‌های ۱۲ گانه فوتبال، والیبال، بسکتبال، شطرنج، تیراندازی، کشتی، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، دو و میدانی، کاراته و تکواندو آغاز گردید.
در این مراسم دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمدرضا فراهانی‏‏‏‏‏‏‏‏ معاون فرهنگی‌ دانشجویی و امور مجلس وزیر بهداشت ، رسول زرگرپوراستاندار اصفهان ، غلامرضا اصغری رییس ستاد اجرایی المپیاد و رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به ایراد سخنرانی پرداختند.
اجرای حرکات نمایشی، حمل مشعل المپیاد و رژه تیم‌های المپیاد از دیگر برنامه‌های مراسم افتتاحیه بود.