به گزارش وب دا ؛ مراسم تکریم و معارفه مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور امام جمعه ، مدیر امور دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های کشور، سرپرست فرمانداری ویژه و هیات رییسه دانشگاه ، مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، روسای ادارات و دانشگاهها ، مدیران و کارکنان در سالن روزبهان برگزار گردید.
در این مراسم آیت اله دکترطهماسبی امام جمعه شهرستان فسا ضمن تبریک دهه کرامت ، بیان داشت : فلسفه تشکیل دفتر نهاد رهبری در دانشگاه این است که فرهنگ دینی در دانشگاه ترویج پیدا کند.
دکترطهماسبی با اشاره به فرمایش رهبری که مهمترین کار روحانیت را در دانشگاه کار آخوندی دانستند گفت : با توجه به برنامه ریزی های دشمن که جوانهای ما را آماج تیرهای شبهات قرار داده اند نیاز است که روحانیت حاضر در دفاتر نهاد رهبری ، در محیط دانشگاه فعالیت و کار بیشتری داشته باشند.
امام جمعه فسا وجود دو خصیصه تخصص و تعهد را برای انجام کارهای بزرگ لازم برشمرد.
در ادامه حجت الاسلام علی تقوی مدیر امور دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های کشور کار تبلیغ و فرهنگ را در دانشگاه بسیار جذاب و بابرکت دانست.
حجت الاسلام تقوی با بیان اینکه دانشگاههای ما نباید بصورت محیط علمی تک بعدی باشد ، گفت : باید در کنار مسایل علمی ، اخلاق و تهذیب نفس و کارهای تبلیغی و فرهنگی هم وجود داشته باشد.
دکترعلیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا در این آیین بیان داشت : انتظار می رود دفتر نهاد آئینه تمام نمای جلوه های رأفت ، مهرورزی ، صلابت ، استواری و بزرگ منشی مقام ولایت فقیه در دانشگاه باشد و نیازهای اعتقادی و عملی نسل پرنشاط جوان را بخوبی پاسخگو باشد.
دکترعسکری با اشاره به رسالت دشوار این نهاد گفت : ما باید مدافع حریم اسلام و ولایت در دانشگاه و جامعه باشیم.
ایشان از اهتمام دانشگاه در ارایه هر گونه حمایت خبر دادند.
همچنین حجت الاسلام دکتر رجایی گزارشی از عملکرد دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارایه نمودند.
در ادامه ضمن تقدیر از زحمات حجت الاسلام دکتر رجایی، متن انتصاب حجت الاسلام مسعود عابدی ریزی به سمت سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی فسا قرائت گردید.

IMG 20160810 204617