به گزارش وب دا ؛ جلسه یاوران معروف  با حضور اعضا در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد .

در ابتدای جلسه، دکترمجید نقدی  معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن گرامیداشت و تبریک دهه کرامت در خصوص اهمیت تشکیل این جلسه  مطالبی بیان نمود.

دکترنقدی گفت : ضرورت اقدامات یاوران معروف برکسی پوشیده نیست و این امر مستلزم برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی مستمر می باشد.

دکتر نقدی اظهار داشت : بازنگری آیین نامه پوشش حرفه ای و ارائه آن به دانشجویان، علی الخصوص دانشجویان جدیدالورود از مهم ترین اهداف این شورا می باشد. بررسی اقدامات پیشگیرانه از بدحجابی می تواند در پیشبرد اهداف متعالی این شورا بسیار کمک کننده باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به برگزاری غرفه های عفاف و حجاب نیز اشاره کرد و بیان داشت : فضاسازی دانشگاه در زمینه های پوشش و اخلاق حرفه ای باید به صورت فراگیر وجود داشته باشد.

در پایان جلسه نیز مقرر گردید اعضای دیگر این شورا از معاونت ها و واحدهای تابعه دانشگاه معرفی گردند.