به گزارش وب دا ؛طی مراسمی که با حضور امام جمعه و بخشدار نوبندگان ، هیات رییسه دانشگاه ، جمعی از مدیران و مردم شهید پرور نوبندگان  برگزار شد، بصورت رسمی طرح حضور متخصصین دانشگاه علوم پزشکی فسا جهت ویزیت بیماران در مناطق روستایی و محروم آغاز گردید و در ادامه دستگاه خونگیری و آزمایشات تخصصی پزشکی (CBC) که با مشارکت خیرین سلامت خریداری و به مرکز بهداشتی درمانی نوبندگان اهداء شده است بهره برداری شد.

در این مراسم دکترعلیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن تبریک دهه کرامت بیان داشت : بهره برداری از دستگاه CBC در زمینه ارتقاء سطح آزمایشگاهی این مرکز می باشد.

دکترعسکری با تاکید بر اینکه حفظ سلامتی مردم رویکرد اصلی ما در پزشکی می باشد ، گفت :  ما باید تلاش مضاعف کنیم  و هنر واقعی ما وقتی است  که مردم به بیماری دچار نشوند و در صورت ابتلا هر چه زودتر شناسایی شوند تا کمترین عوارض جسمی و روحی  بر آنها تحمیل شود ؛ در این صورت در امر سلامت موفق خواهیم  بود.

رییس دانشگاه افزود : تجهیز ازمایشگاه این مرکز به این دستگاه  نقش عمده ای در ایجاد رفاه ، آسایش و آسودگی مردم در دریافت خدمات  آزمایشگاهی خواهد داشت و از مراجعات این عزیزان به مرکز شهرستان خواهد کاست.

دکترعسکری با اشاره به اینکه حضور پزشک متخصص اقدام بسیار بزرگ و مهمی است اظهار داشت : 52 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در کشور تولیت نظام سلامت را برعهده دارند و این اقدام دانشگاه علوم پزشکی فسا در اجرای طرح حضور متخصصین جهت ویزیت بیماران در مناطق روستایی و محروم ، برای اولین بار است که در کشور به شکل برنامه ریزی شده و انشاء اله مستدام در حال انجام است.

ایشان ضمن تقدیر از  همت معاونین درمان و بهداشت دانشگاه گفت : انشاء اله با اجرای این طرح شاهد حضور مستمر و مداوم متخصصین پزشکی در روستاها و مناطق محروم خواهیم بود.

در ابتدای مراسم حجت الاسلام والمسلمین سمتی امام جمعه نوبندگان ضمن اشاره به دهه کرامت از فعالیتها و اقدامات انجام گرفته قدردانی نمودند.

در ادامه آقای مرادی بخشدار نوبندگان با تشکر از ریاست دانشگاه در جامه عمل پوشاندن خواسته بحق مردم منطقه ، گفت : حضور متخصصین و بهره برداری از این دستگاه دستاورد بزرگی برای بخش نوبندگان است.

مرادی از زحمات مسوولین دانشگاه و معاونت بهداشت و همچنین تلاشها و اقدمات بی وقفه  مسوول و پرسنل مرکز بهداشتی – درمانی شبانه روزی نوبندگان قدردانی کردند و اقدام دانشگاه بابت تلاشهای دلسوزانه در عمل بموقع به وعده ها را ستودند.

وی با اشاره به روند رو به رشد تکمیل درمانگاه در این چند سال اخیر ، از مسوولین  درخواست نمودند جهت  تامین اعتبار و ساخت مرکز درمان بستر نوبندگان پیگیری نمایند.