به گزارش وب دا ؛ دکتر مجید نجفی معاون بهداشت دانشگاه در جلسه هفتگی مدیران معاونت بهداشت ،به مناسبت روز خبرنگار ، از مهندس منوچهر جوکاران مسوول واحد مدیریت بلایا و خبرنگار افتخاری صدا و سیمای فارس بخاطر آگاهی بخشی به جامعه در حوزه بهداشت با تهیه گزارشات و اخبار سلامت تقدیر کردند.

همچنین در این جلسه از مهندس محسن رمضانی مسوول IT و مهندس کفاشی کارشناس IT معاونت بهداشت ببه جهت استقرار و آموزش مناسب سامانه سیب در حوزه معاونت بهداشت  ،با اهداء لوح ، تشکر و قدردانی شد.

دانشگاه علوم پزشکی فسا در زمینه استقرار ، آموزش و ثبت مراقبت های پزشک خانواده جزء دانشگاه های برتر فارس می باشد و دکتر روح الله افشار صفوی پزشک خانواده زاهدشهر ، رتبه اول ارایه خدمات بهداشتی در استان فارس از طریق سامانه سیب را به خود اختصاص داده و خانم اعظم گلی مراقب سلامت دکتر افشار نیز رتبه سوم در بین کل مراقبین سلامت استان فارس را در این سامانه داراست و در حال حاضر کلیه کارشناسان بهداشت ، بهورزان و پزشکان خانواده برای بکارگیری این سامانه آموزش دیده اند .

با راه‌اندازی سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) در مناطق شهری و روستایی فسا که در راستای ارایه خدمات بهداشتی - درمانی در قالب برنامه‌ها و پروژه‌های تحول نظام سلامت است، تمام اطلاعات مربوط به خانوارها، نوع خدمات بهداشتی درمانی مورد نیاز در مراکز و پایگاه‌های سلامت جامعه و خانه‌های بهداشت در این سامانه وارد و ثبت می‌شود.