به گزارش وب دا ؛ خانم طاهره اسماعیلی سرپرست اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت :  اقدامات مرتبط با تجهیز و تعمیر خوابگاه های دانشجویی با پیگیری های معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر دانشجویی و شورای صنفی دانشجویی در حال انجام می باشد.

لسماعیلی افزود : رنگ آمیزی خوابگاهها و محوطه ها ، نظافت کامل ، تعویض موکتهای فرسوده و ... از جمله اقداماتی است که جهت آماده سازی خوابگاهها برای پذیرایی از دانشجویان در سال جدید تحصیلی  در حال انجام می باشد.

سرپرست اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه ادامه داد : با توجه به وجود هفت خوابگاه در پردیس دانشگاه و بیمارستان های حضرت ولیعصر(عج) و دکترشریعتی ، حضور مسوولین و نظارت بر حسن اجرای فعالیت ها موجب سرعت بخشیدن به مراحل  آماده سازی خوابگاهها شده است.