به گزارش وب دا ؛ کلاس آموزشی" ارزیابی و آموزش خانوار برای بلایا (DART) همراه با مانور اطفاء حریق توسط واحد مدیریت بلایای معاونت بهداشت در مرکز بهداشتی – درمانی مقابری برگزار شد.

مهندس منوچهر جوکاران مسوول واحد مدیریت بلایای معاونت بهداشت دانشگاه در خصوص این کلاس آموزشی گفت : در راستای آموزش به پرسنل مرکز بهداشتی درمانی مقابری و خانوارهای تحت پوشش آن مرکز، جهت آمادگی در مقابل بلایا ، آموزش رسم نقشه خطر خانه ، مقاوم سازی غیر سازه ای ، تمرین مانور زلزله در خانه ، کمکهای اولیه و اطفاء حریق به فراگیران ارائه گردید.

مهندس جوکاران افزود : این آموزشها طبق چک لیست کشوری به مادران خانه دار ارائه می گردد و برای آن ابتدا ارزیابی و سپس آموزش داده می شود و مستندات در پرونده خانوار فراگیران ثبت می شود و در آینده نیز برای این خانوارها ارزیابی مجدد و باز آموزی صورت خواهد گرفت .

گفتنی است در پایان این کلاس آموزشی ، مانور اطفاء حریق نیز برگزار گردید.