به گزارش وب دا ؛ در راستای طرح تحول نظام سلامت ، جلسه بررسی نحوه اجرای آیین نامه تاسیس مرکز مشاوره و ارائه خدمات پرستاری در منزل با حضور مدیر خدمات پرستاری ، مسوول اداره نظارت بر درمان وصدور پروانه و کارشناسان مربوطه در سالن اجتماعات معاونت درمان تشکیل گردید.

در این جلسه آیین نامه ابلاغی وزارت بهداشت  مورد بررسی قرار گرفت و مواردی از قبیل نحوه تبلیغات در جامعه پرستاری ومردم ،ابلاغ آیین نامه به متقاضیان و ثبت نام و... به تصویب رسید .

گفتنی است آیین نامه ابلاغی در سایت معاونت درمان دانشگاه در بخش آیین نامه ها (http://darman.fums.ac.ir/)  قابل مشاهده و دریافت می باشد.

برگزاری جلسه آئین نامه صلاحیت حرفه ای در راستای طرح تحول نظام سلامت

در این جلسه كه با حضور خانم دكتر فریدونی رئیس دانشکده پرستاری، مترون بیمارستان ها، كارشناسان اداره نظارت و صدور پروانه و كارشناسان اداره مدیریت خدمات پرستاری در معاونت درمان برگزار گردید، خانم كریمی مدیر خدمات پرستاری معاونت درمان دانشگاه در خصوص آئین نامه صلاحیت حرفه ای توضیحاتی ارایه نمودند .

کریمی  همگام سازی پرستاران با استانداردها و معیارهای جهانی، تكمیل اطلاعات پرستاری و بهبود كیفیت مراقبت پرستاری و رضایت مردم و ارتقاء سطح كیفیت پرستاری در سطح جهانی را از اهم اهداف معاونت پرستاری دانستند