به گزارش وب دا ؛ خانم فهمیه راستباف مسوول واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت دانشگاه گفت : جلسه آموزشی مشاورین سلامت ادارات شهرستان فسا با موضوع  پوکی استخوان و کوله پشتی ایمن برگزار شد.

در این جلسه آموزشی آقای حسین محمدی فر کارشناس مبارزه با بیماریها در خصوص عوامل خطر پوکی اسخوان و راه های پیشگیری از آن مطالبی بیان نمود.

محمدی فر گفت : پوکی اسخوان در زنان 3 تا 4 برابر مردان است و زنان بیشتر در معرض خطر هستند و استفاده از رژیم غذایی مناسب و سرشار از کلسیم و ویتامینDشامل لبنیات ، سبزیجات و غلات برای پیشگیری از پوکی اسخوان ضروری است .

کارشناس مبارزه با بیماریها افزود : تشخیص پوکی استخوان با انجام  سنجش تراکم استخوان امکان پذیر است و در صورت کم بودن تراکم استخوان ، باید توسط پزشک متخصص رژیم غذایی و داروهای مکمل تجویز شود.

وی همچنین در خصوص کوله پشتی مناسب برای کودکان گفت : کوله پشتی دانش آموزان باید دارای حجم و وزن مناسب باشد تا دانش آموزان دچار مشکلات اسکلتی نشوند . وزن کوله پشتی و لوازم درون آن باید 10 درصد وزن کودک باشد یعنی اگر وزن کودک 30 کیلوگرم است وزن کوله پشتی و وسایل درون آن نباید بیش از 3 کیلوگرم باشد.

در ادامه این جلسه ، مشاور سلامت اداره آبفا در خصوص اقدامات این اداره برای حفظ سلامت شهروندان فسایی گزارشی را ارائه نمودند.