به گزارش وب دا ؛ اولین همایش کشوری دانشجویی کنترل بیماری های غیر واگیر و ششمین همایش کمیته های تحقیقات دانشجویی شبکه همکار جنوب کشور، با معرفی آثار برتر به پایان رسید.

دکتر احسان بهرامعلی مدیر برگزاری اولین کنگره کشوری دانشجویی کنترل بیماری های غیرواگیر و ششمین کنگره شبکه همکار جنوب با اشاره به گسترش بیماریهای قلبی و عروقی و سکته ها در کشور گفت: در این همایش ها به صورت جدی به این موضوع پرداخته شده تا دانشجویان بتوانند تحقیقات خود را در این زمینه اجرایی کنند.

دکتر بهرامعلی افزود: بیماری های غیر واگیر اطفال، اعصاب و روان، عضلانی اسکلتی،کلیه و مجاری ادراری، باروری و ناباروری ، سلول های بنیادی و پزشکی ترمیمی از جمله محور های  همایش کشوری دانشجویی کنترل بیماری های غیر واگیر بود .

وی طرح تحول نظام سلامت، مقاومت آنتی بیوتیکی، چاقی، دیابت را نیز از مباحثی عنوان کرد که در همایش کمیته های تحقیقات دانشجویی شبکه همکار جنوب کشور بررسی شد.

همچنین دکتر رضا همایونفر دبیر برگزاری این همایش ها گفت: در این دو کنگره کارگاههای آشنایی با حیوانات آزمایشگاهی ، روش بررسی و نگارش مطالعات مروری ، پذیرش مقالات در مجلات علمی و پژوهشی ، نحوه ارائه مقالات در کنگره های علمی و تفکر نقادانه علمی نیز برگزار گردید.

دکترهمایونفر با اشاره به اینکه کنگره همکار جنوب در چهار مرحله ( پنل) در بخشهای پوستر و سخنرانی برگزار شد ، افزود : این پنلها شامل علوم پایه و آموزش ، تغذیه ، بهداشت ، علوم بالینی و طب سنتی بود.

وی بیان داشت : اولین کنگره کشوری دانشجویی کنترل بیماری های غیرواگیر نیز  در چهار مرحله ( پنل) در بخشهای سخنرانی و پوستر در پنلهای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر ، علوم بالینی ، سایر عوامل محیطی موثر در بیماریهای غیرواگیر و بیماریهای قلبی - عروقی برگزار گردید.

دکتر همایونفر افزود :  از 710 اثر ارسالی به دبیر خانه 41 اثر به عنوان سخنرانی و 189 اثر نیز به عنوان پوستر انتخاب شد که در مراسم اختتامیه 16 اثر برتر مورد تقدیر قرار گرفت .

گفتنی است این همایش ها به همت معاونت تحقیقات وفناوری ،  مرکز تحقیقات بیماریهای غیرواگیر و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا از ششم مرداد ماه به مدت سه روز در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد.