به گزارش وب دا ؛ از امروز به مدت سه روز دانشگاه علوم پزشکی فسا میزبان اولین کنگره ی کشوری دانشجویی کنترل بیماریهای غیرواگیر و ششمین کنگره ی کمیته های تحقیقات دانشجویی شبکه همکار جنوب کشور می باشد.

اولین کنگره ی کشوری دانشجویی کنترل بیماریهای غیرواگیر با محوریت باروری و ناباروری ، بیماریهای قلبی عروقی ، بیماریهای غیرواگیر اطفال ، بیماریهای اعصاب و روان ، بیماریهای عضلانی اسکلتی ، بیماریهای کلیه و مجاری ادراری ، سلول های بنیادی و پزشکی ترمیمی ، دیابت و چاقی و بیماریهای متابولیک و سایر بیماریها و عوامل محیطی موثر بر سلامت  و محور ویژه تازه های سلولی و ملکولی مرتبط در بیماریهای قلبی - عروقی برگزار می گردد.

همچنین ششمین کنگره ی کمیته های تحقیقات دانشجویی شبکه همکار جنوب کشور  با محورهای ویژه طرح تحول نظام سلامت، مقاومت انتی بیوتیکی ، چاقی ، دیابت و سایر عوامل و خطر بیماریهای غیرواگیر برگزار خواهد شد.