به گزارش وب دا ؛ تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی فسا روز سه شنبه 29تیر ماه1395 با آمادگی کامل و انجام تمرینات منسجم ورزشی ، به مسابقات تک رشته ای ورودی المپیاد ورزشی که به میزبانی شهرکرد برگزار می گردد، اعزام شدند.

در اولین دیدار که در روز پنج شنبه31 تیرماه95 انجام شد ، تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق گردید با نتیجه دو بر صفر تیم والیبال دانشگاه علوم پزشکی کردستان را شکست دهد.

روز جمعه یکم مرداد95  نیز تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه علوم در دومین دیدار توانست با نتیجه 0-2 در برابر دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به پیروزی دست یابد.

گفتنی است تیم‌ها پس از انجام مسابقات ورزشی با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، درصورت کسب عنوان به دوازدهمین دوره المپیاد ملی ورزشی اصفهان اعزام می‌شوند.