به گزارش وب دا ؛ دکترسام زراعتیان نژاد دوانی فوق تخصص جراحی قلب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : بیمار شصت ساله فسایی  که به علت مصرف بیش از حد سیگار(روزانه دو پاكت) دچار عارضه قلبی و ریوی(امفیزم ریه) و تخریب شدید بافت ریه و تغییر در حجم های ریه شده بود همزمان تحت عمل پیوند عروق قلب و عمل كاهش حجم های ریویLVRSقرار گرفت.

دکترزراعتیان نژاد افزود :  انجام همزمان این دو عمل به دلیل خونریزی ریه در حین انجام عمل ، از حساسیت و پیچیدگی خاصی برخوردار می باشد.

سرپرست گروه جراحی قلب بیمارستان حضرت ولیعصر(عج( اظهار داشت : بیمار در حال حاضر در بخش ای سی یو جراحی قلب دوران بهبودی و استراحت را سپری می کند و هیچگونه شكایت تنگی نفس و عارضه قلبی ندارد.

دکترزراعتیان نژاد گفت : انجام این مهم با كمك تیم اتاق عمل قلب باز و ریه به سرپرستی اقای فرهاد خسروی و تجهیزات ویژه قلب و ریه مشتمل بر استاپلر ریوی مقدور شد.