به گزارش وب دا ؛ طبق اطلاعیه روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور ثبت‌نام‌برای استخدام‌ نیروی انسانی‌ برای 57دانشگاه ازمجموعه دانشگاههای‌علوم‌ پزشكی‌وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی درقالب دفترچه‌ای جداگانه‌انجام خواهد شد، لذامتقاضیان شركت درآزمون استخدامی‌دانشگاههای علوم‌ پزشكی‌ می‌توانند از روز پنجشنبه 95/4/31 لغایت روز چهارشنبه 95/5/6 به ‌پایگاه ‌اطلاع‌‌رسانی‌ این سازمان‌‌به‌نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و پس از مطالعه دفترچه راهنمای مذكور و كسب اطلاع از شرایط و ضوابط آزمون و همچنین رشته‌ها و شغل‌محل‌های استخدام هریك از دانشگاههای علوم پزشكی نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

در پایان لازم به توضیح است كه هر داوطلب منحصراً می‌تواند در یك رشته شغل محل از رشته شغل محل‌های 12 دستگاه اجرایی یا 68 دانشگاه علوم پزشكی متقاضی ثبت‌نام  شود. تاریخ برگزاری آزمون در روز جمعه مورخ 95/6/19 خواهد بود.