به گزارش وب دا ؛ دکترسام زراعتیان نژاد دوانی فوق تخصص جراحی قلب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : تیم جراحی قلب بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا در ماههای خرداد و تیر سال جاری تعداد 57 عمل با موفقیت انجام داده است.

دکترزراعتیان نژاد با بیان اینکه بحمدلله و با لطف خداوند و با تلاش کادر درمانی  بیمارستان ، هیچ مرتالیتی ( فوتی ) نداشتیم ،   افزود : تعداد 33 عمل بر روی بیماران شهرستان فسا و  24 عمل بر روی بیماران از شهرستانهای اطراف از جمله  بندرعباس ، داراب ، جهرم ، نی ریز و استهبان انجام شده است که همگی با وضعیت مناسب و رضایت خاطر از بیمارستان ترخیص شدند.

مرکز قلب بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) شهرستان فسا با جدیدترین تجهیزات استاندارد و به روز دنیا و تیم مجرب از آذر ماه سال 93شروع به کارنموده و تاکنون بالغ بر 350 بیمار تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفته اند.