به گزارش وب دا؛ کتاب آموزش اصول و قواعد اساسی ترجمه ی متون پزشکی  که توسط استاد ابوالقاسم آوند و دکترعلیرضا عسکری اعضاء هیات علمی  دانشگاه تالیف  شده است ، منتشرگردید.

ابوالقاسم آوند از مولفین کتاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا  در این خصوص گفت : کتاب آموزش اصول و قواعد اساسی ترجمه ی متون پزشکی  به زبان ساده ، قابل فهم و درنوع خود کم نظیر و به بیانی بی نظیر است که اصول و قواعد ترجمه ی متون پزشکی همراه با تمرینات عملی ، واژه نامه و پاسخ به تمرینات درسنامه ای مفید برای پزشکان ، مدرسان و دانشجویان رشته های پزشکی و پیراپزشکی را ارایه می دهد و به صورت ویژه منبعی قابل استفاده برای علاقه مندان به کار ترجمه می باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه بیان داشت : این کتاب در بردارنده ی هفت فصل می باشد و بخش اعظم نکات آموزشی آن همراه با تمریناتی برای ترجمه و واژه نامه و پاسخ تمرینات می باشد که به صورت انفرادی و یا کلاسی قابل تعلیم است . مولفان هرچند بیش ترین تلاش خود را به کار بسته اند تا بیش ترین بهره را درآموزش ترجمه ی متون پزشکی به علاقه مندان برسانند ، ولی ترجمه های ارایه شده در این کتاب را صرفا پیشنهادی دانسته و معتقدند تفاوت در درک و سلایق و خلاقیت های زبانی بدون شک زمینه ی عرضه ی ترجمه های متفاوتی را نسبت به ترجمه ی جمله های کتاب هموار خواهد کرد.

گفتنی است از آن جایی که کتاب یا کتاب های آموزش ترجمه در زمینه ی ترجمه ی متون پزشکی به ندرت پیدا می شوند یا اصلا یافت نمی شوند مولفین کتاب حاضر در پی آن شدند تا با تالیف این درس نامه ، که در نوع خود کم نظیر و به جرات می توان گفت که بی نظیر است ، اصول ، قواعد و راهکارهای پایه ی ترجمه ی متون پزشکی را در اختیار جامعه ی پزشکی علاقه مند به کار ترجمه قرار داده و خلا ناشی از کمبود یا نبود این گونه کتاب ها را مرتفع نمایند.