به گزارش وب دا ؛ کلاس آموزشی کنترل بیماری دیابت برای افراد مبتلا به این بیماری در مرکز بهداشتی - درمانی زاهد شهر برگزار شد.

خانم زینب حیدری کارشناس واحد مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت دانشگاه در این جلسه آموزشی در خصوص پای دیابتی گفت : بیماری دیابت می تواند پاها را در مقابل انواع جراحت و عفونت آسیب پذیر کند، که دلیل آن کاهش جریان خون در پا و آسیب دیدگی اعصاب پا می باشد.

حیدری افزود : بی توجهی به زخم پای دیابتی بسیار خطرناک می باشد که ممکن است باعث قطع پا شود و برای پیشگیری از ایجاد زخم پای دیابتی باید پاها به صورت روزانه کنترل و شستشو و با پمادهای مناسب چرب نگه داشته شوند و از جوراب مناسب استفاده گردد.

بنا بر همین گزارش کلاس پیشگیری از ایدز نیز با حضور جمعی از بانوان روستای فدشکویه برگزار شد.

در این کلاس آموزشی که توسط واحد مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت برگزار شده بود ،خانم زینب حیدری کارشناس این واحد در خصوص راه های انتقال ویروس HIV ، روش تشخیص آزمایشگاهی و راه های پیشگیری به فراگیران آموزش دادند .