به گزارش وب دا ؛ دکتر صفورا محبی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: برچسب جدید اصالت و سلامت کالا بایستی دارای مشخصات زیر باشد:

1-کد تجاری فرآورده (GTN) کاملا عددی و با طول ثابت 14 رقمی

2-شناسه رهگیری و ردیابی(UID) کاملا عددی ،اختصاصی و منحصر بفرد و غیر تکراری و با طول ثابت 20 رقمی

3-شماره سری ساخت (LOT) بصورت رقمی،حروفی  با طول متغیر

4-تاریخ انقضاء فرآورده (EXP) کاملا عددی با طول ثابت 6 رقمی بصورت روز/ماه/سال

5-بارکد شطرنجی(دیتا ماتریکس) که قابل تشخیص توسط نرم افزار بارکد خوان می باشد.

6-کد رهگیری سلامت که بوسیله ی اسکرج پوشانده شده و منحصر بفرد میباشد و مختص هر واحد فرآورده می باشد و در صورت خراش آن یک عدد 16 رقمی زیرآن نمایان خواهد شد.

7-سامانه دریافت پیام کوتاه به شماره 20008822

8-شماره تلفن مستقیم 6185-021

9-سایت سامانه به آدرس: WWW.TTAC.IR

photo 2016 07 16 12 26 56

دكتر صفورا محبی در خصوص مزایای رهگیری اصالت و سلامت کالا گفت : شناسایی راحت کالای اصل از کالای قاچاق و تقلبی و همچنین تضمین كننده سلامت كالا از مزایای این رهگیری می باشد. با توجه به اختصاص کد 16 رقمی برای هر قلم از محصولات وارداتی ،در صورت بروز مشکل ناشی از مصرف محصولات دارویی،مکمل ها ،غذایی،آرایشی و بهداشتی دارای برچسب ،امکان پیگیری و رسیدگی موضوع از طریق سازمان غذا و دارو وجود دارد. در ضمن آنكه امکان استفاده از شیوه های متنوع جهت استعلام اصالت کالا وجود دارد مانند پیامك، تلفن و سایت و نرم افزار باركد خوان كه مصرف كننده از هر كدام از راه ها كه تمایل دارد می تواند رهگیری كند. لازم به ذكر است كه جعل نمودن این برچسب به آسانی نبوده و در صورت جعل آن با کمی دقت برچسب های جعلی به راحتی قابل شناسایی می باشند.