به گزارش وب دا ؛ دکترمجید نجفی کلیانی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : دکتر روح الله افشار صفوی پزشک خانواده زاهدشهر ، رتبه اول ارائه خدمات بهداشتی در استان فارس از طریق سامانه سیب را به خود اختصاص داد و خانم اعظم گلی مراقب سلامت دکتر افشار نیز رتبه سوم در بین کل مراقبین سلامت استان فارس را در این سامانه داراست.

دکتر نجفی در خصوص سامانه سیب گفت : با راه‌اندازی سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) در مناطق شهری و روستایی فسا که در راستای ارائه خدمات بهداشتی - درمانی در قالب برنامه‌ها و پروژه‌های تحول نظام سلامت است، تمام اطلاعات مربوط به خانوارها، نوع خدمات بهداشتی درمانی مورد نیاز در مراکز و پایگاه‌های سلامت جامعه و خانه‌های بهداشت در این سامانه وارد و ثبت می‌شود.

دکتر نجفی با اشاره به اینکه این برنامه از یکماه پیش در معاونت بهداشتی شروع شده است ، افزود : در این برنامه هم اکنون 106000 خدمت بهداشتی به جمعیت شهری و روستایی ارائه شده است و با اجرایی شدن کامل این سامانه ، تمامی پوشه‌های خانوار و دفاتر مربوط به خدمات و برنامه‌های بهداشتی درمانی جمع ‌آوری خواهد شد.

به گفته وی در این سامانه تمام ثبت‌ها از شیوه کاغذی به الکترونیکی تبدیل می‌شود و دسترسی به اطلاعات بیماران با سهولت و دقت بیشتری انجام خواهد شد.