سازمان سنجش آموزش كشور طی اطلاعیه ای در باره ثبت‌نام و شركت در سومین آزمون استخدامی مشترك فراگیر دستگاههای اجرایی كشور در سال ۹۵اعلام کرد: ثبت‌نام سومین آزمون استخدامی مشترك فراگیر دستگاههای اجرایی كشور برای جذب مجموعاً 19251 نفر در 12 دستگاه اجرایی و 68 دانشگاه از مجموعه دانشگاههای علوم پزشكی از تاریخ 1395/4/28 از طریق سایت سازمان سنجش آموزش كشور به نشانی www.sanjesh.org آغاز خواهد شد.

در این اطلاعیه از متقاضیان واجد شرایط برای شركت در آزمون مذكور دعوت شده است بمنظور كسب اطلاعات و جزییات مربوط به رشته‌ها و شغل محل استخدام هریك از دستگاههای اجرایی و همچنین دانشگاههای علوم پزشكی به دفترچه راهنمای ثبت‌نام و شركت در آزمون استخدامی كه از تاریخ 1395/4/28 برروی سایت سازمان قرار داده خواهد شد مراجعه نمایند.

ضمناً تاریخ و نحوه دریافت كارت ورود به جلسه و برگزاری آزمون كه در شهریورماه خواهد بود در دفترچه راهنما اعلام می‌گردد.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز مشمول این اطلاعیه می باشد.