به گزارش وب دا ؛  تمامی خانه های بهداشت روستایی شهرستان فسا به سیستم های سرمایش اسپیلت مجهز شدند.

مهندس نبی ا.. کاری معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه در این خصوص گفت : با کاهش ذخایر آبهای زیرزمینی در سالهای اخیر و به وجود آمدن مشکل کمبود آب در شهرستان فسا و سهمیه بندی شدن و قطعی آب در روستاهای شهرستان ، استفاده از کولرهای آبی در خانه های بهداشت با چالش کمبود یا نبود آب مواجه هستند و به همین دلیل در سال 94 ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا برای رفع این مشکل دستور تجهیز خانه های بهداشت به سیستم های سرمایشی جدید که نیازمند به آب نیستند را صادر کردند.

مهندس کاری افزود : در همین راستا با همکاری معاونتهای توسعه و بهداشت دانشگاه تمامی خانه های بهداشت روستایی شهرستان فسا به سیستم های سرمایشی اسپیلت مجهز شدند و در حال حاضر این سیستم ها در خانه های بهداشت در حال بهره برداری می باشد.

معاون اجرایی معاونت بهداشت گفت :  با توجه به بیانات مقام معظم رهبری و تاکید ریاست محترم جمهور در خصوص ضرورت حمایت از تولیدات داخلی ، تمامی اسپیلت های خریداری شده توسط معاونت بهداشت از تولیدات  داخلی کشور می باشد.