به گزارش وب دا ؛ طی حکمی از سوی دکترامین صابری نیا رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور ، دکترمجید نجفی کلیانی بمدت یکسال دیگر بعنوان مدیر مسوول نشریه یک . یک . پنج منصوب گردید.

متن این ابلاغ به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای دکترمجید نجفی کلیانی

رییس محترم مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی فسا

سلام علیکم؛

احتراما" با توجه به درایت و شایستگی و تجارب علمی به موجب این ابلاغ جنابعالی بمدت یک سال بعنوان مدیر مسوول نشریه115 یک . یک . پنج ، صاحب امتیاز مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور منصوب می شوید.

امید است با بهره گیری از دانش روز در انجام وظیفه محوله موفق باشید.

دکترامین صابری نیا

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

دکترمجید نجفی کلیانی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی فسا در خصوص این نشریه گفت : نشریه یک. یک. پنج اولین و تنها نشریه تخصصی اورژانس پیش بیمارستانی در کشور است که از یکسال و نیم پیش در اورژانس فسا شروع به کار نمود.

دکترنجفی افزود : این نشریه در حال حاضر با تیراژ 15000 نسخه تنها نشریه کاغذی در وزارت بهداشت می باشد که تمامی امور تولید، طراحی و توزیع آن توسط مرکز اورژانس فسا انجام می شود و در تمامی دانشگاه ها، بیمارستانها و پایگاههای اورژانس زیر مجموعه وزارت بهداشت توزیع می شودو اخبار مربوط به حوزه اورژانس پیش بیمارستانی همه نقاط کشور عزیزمان جهت چاپ به فسا ارسال می شود.

گفتنی است مدیر مسوول این نشریه دکتر نجفی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی فسا می باشد که حکم مدیر مسئولی ایشان به مدت یک سال دیگر توسط رئیس اورژانس کشور تمدید گردید.