به گزارش وب دا ؛ دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی  فوق تخصص جراحی قلب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا  گفت: در یك عمل جراحی كم نظیرکه دراتاق عمل بیمارستان حضرت ولی عصر فسا انجام شد بیمار 74ساله دارابی از مرگ حتمی نجات یافت.

دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی  اظهارداشت: این بیمار که با تنگی متعدد عروق قلبی وسکته اخیر قلبی تحت عمل جراحی قلب قرار گرفت ، حین عمل جراحی به علت التهاب شدید بافت دچار پارگی شریان آئورت ،پارگی شریان پولمونر وجداشدن قلب از پایه خود شد.

وی ادامه داد: دراین عمل جراحی با استفاده از تکنیک سرد کردن کامل بیمار و با توقف کامل گردش خون مرسوم به TCA، دو شریان اصلی بیمار ترمیم شده و دوباره قلب بیمار به عروق قطع شده پیوند زده شد و پیوند رگ های قلب یا عمل CABG نیز روی بیمار انجام گرفت.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا افزود : تكنیك قطع گردش خون در داخل و خارج بدن یكی از پیشرفته ترین تكنیك های عمل قلب باز می باشد.

به گفته وی  به علت محدودیت زمانی قطع گردش خون در بدن بیمار نیازمند به تسریع همكاری پرسنل اتاق عمل جهت كمك به جراح میباشد،كه این امرمهم با سرپرستی اقای فرهاد خسروی مسؤول اتاق عمل قلب باز فراهم شد.

این  فوق تخصص جراحی قلب گفت : این بیمارپس از طی ٧٢ ساعت از دستگاه تنفسی جدا و با حال عمومی خوب از بیمارستان حضرت ولیعصر(عج ) مرخص گردید .