به گزارش وب دا ؛ بنا به درخواست مهندس جوکاران کارشناس مسول واحد مدیریت  و کاهش خطر بلایا  و عضو EOCدانشگاه مانور دورمیزی با هدف بررسی آمادگی و توانمندی نیروهای  بهداشت و درمان در زمان  وقوع  بلایا و حوادث  بدون هماهنگی قبلی  و با  فراخوان  نیروهای امدادی - اعضا EOC - اورژانس -معاونت درمان- آتش نشانی در ستاد هدایت بحران دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه  در خصوص ابعاد مختلف آمادگی تیم های بهداشتی - درمانی  در زمان  بروز بلایا  و حوادث  بحث وگفتگو  شد.

بر اساس گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی فسا ،  مرکز اورژانس آمادگی  خود را با تعداد 20دستگاه آمبولانس و یکدستگاه  اتوبوس  آمبولانس و نیروهای  مربوطه  اعلام نمود.

در این مانور هماهنگی شد بیمارستان  شرایط  لازم برای مصدومین احتمالی  فراهم  نماید  و آتش نشانی  با خودرو های مناسب و نیروهای آموزش دیده  اعلام آمادگی نمودند .

همچنین در خصوص آمادگی تیم های بهداشتی  و فراخوان  آن ها  طبقسامانه فرماندهی حادثه ( ICS ) و حضور کارشناسان  بهداشت محیط -بیماریها- تغذیه -بهداشت روان و خانواده  نیز اعلام آمادگی گردید.