به گزارش وب دا ؛ در حاشیه مراسم شبانه روزی شدن درمانگاه میانشهر ، حضرت آیت اله دکتراحمد بهشتی نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه میانشهر با تاکید بر اینکه بهداشت جسمی و روحی باید اصل و اساس باشد ، بیان داشت : در درجه اول برای تامین سلامتی جسمی و روحی مردم باید بهداشت هم بهداشت جسمی و هم بهداشت روحی را قوی کرد .

حضرت آیت اله دکتربهشتی با اشاره به تغییرات اساسی انجام گرفته در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا نسبت به چند سال قبل ، از زحمات صورت گرفته توسط مسوولین دانشگاه و پرسنل زحمتکش این مجموعه تقدیر و تشکر نمودند.

دکتربهشتی در بخش دیگری از سخنان خود دکترهاشمی وزیر بهداشت را وزیر باتدبیر لقب داده و افزود : ایشان  با این تدبیرهایی که دارند یک تحولی در مساله بهداشت و سلامت مردم پدید آوردند .

در ادامه دکترعلیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : در نظام مقدس جمهوری اسلامی امروز شاهد بهره برداری از پروژه ارتقاء خدمات سلامت در میانشهر فسا بودیم.

دکترعسکری افزود : با این اتفاق سطح ارایه خدماتی که  به مردم عزیز این منطقه در عرصه بهداشت و درمان داده می شود چه در عرصه حضور پزشکان ، پرستاران ، ماماها ،آزمایشگاه و داروخانه بصورت شبانه روزی خواهد بود و به این ترتیب قدمی برداشته شده که در وهله اول مردم عزیز این منطقه کمتر بیمار شوند و در صورت بیماری هر چه سریعتر و با حداقل عوارض درمان صورت گیرد که انشاء اله شاهد بالارفتن آمار بهبودی ها و سلامتی ها در سطح منطقه میانشهر باشیم.

رییس دانشگاه با بیان اینکه با کمک خیرین محترم منطقه میانشهر توسعه ابنیه و فضای فیزیکی در سطح درمانگاه را خواهیم داشت گفت : به همین ترتیبی که اشاره شد سطوح آزمایشگاهی و رادیولوژی به بیش از پیش ارتقاء پیدا می کند و به آن استانداردهای درمانی نزدیک تر خواهیم شد.

دکتر عسکری با اشاره به مزایای طرح تحول سلامت گفت : امروز با اجرای طرح تحول سلامت در کشور ، مردم آسان تر و ارزانتر درمان می شوند و پزشکان ، پرستاران ، ماماها ، تکنسینها و پرسنل بهداشت و درمان و ... همه تلاش می کنند تا مردم راحت تر و بدون دغدغه طبق فرمایش مقام معظم رهبری درمان بپذیرند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا افزود : بسیاری از جراحی های بزرگ که قبلا با هزینه های هنگفت انجام می شد ، امروز با یک بیستم و گاه با یک پنجاهم هزینه اصلی در بیمارستان فسا انجام می شود . تحول نظام سلامت ما به معنی واقعی وقتی است که درمانگاه ها و بیمارستانهای خلوت شود و مردم کمتر دچار بیماری شوند.