به گزارش وب دا ؛  با حضور حضرت آیت ا.. دکتر بهشتی عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه میانشهر ، هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی فسا و مردم شریف ، خیرین و مسوولین میانشهر  ، درمانگاه این شهر به درمانگاه شبانه روزی ارتقاء یافت .

در مراسمی که به همین مناسبت در میانشهر برگزار شد ، دکترعلیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : در ایام میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) این اتفاق میمون و مبارک رخ داد و خدا را شاکریم که امروز توانستیم خواست مردم میانشهر و امر حضرت آیت ا.. بهشتی و آن حسنه ای که منویات قلبی خودمان بود که سطح خدمات سلامت در منطقه میانشهر ارتقاء پیدا کند را با شبانه روزی شدن درمانگاه میانشهر محقق کنیم و این امکان با تلاش فراوان مسوولان میانشهر و دانشگاه علوم پزشکی فسا انجام شد.

وی با اشاره به شخصیت برجسته آیت ا.. بهشتی ، ایشان را باعث افتخار استان فارس دانست و گفت : حضرت آیت ا.. دکتر بهشتی برای زندگی مادی و معنوی همه ی ما الگو هستند ، فعالیتهای بدنی ، رژیم غذایی مناسب و رعایت اصول بهداشتی در تغذیه توسط ایشان باید برای ما الگو باشد و انشاء ا.. دانشگاه علوم پزشکی فسا برای شناساندن شخصیت ایشان به دانشجویان و عموم مردم تلاش خواهد کرد.

دکترعسکری گفت : بزرگان و فرهیختگان میانشهر به مجموعه معاونت بهداشت کمک کنند تا با بالابردن سطح آگاهی های بهداشتی مردم شریف شاهد این باشیم تا مردم کمتر بیمار شوند. طرز صحیح زندگی کردن و بیمار نشدن  را به آنها آموزش دهیم .

دکتر عسکری در پایان این مراسم ازخیرمیانشهری مرحوم کرامتی یاد کردند که برای شبانه روزی شدن و توسعه ابنیه مرکز بهداشتی درمانی میانشهر تلاش فراوانی کردند.

درادامه این مراسم آیت ا.. دکتر احمد بهشتی عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه میانشهر  از ریاست و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی فسا بخاطر تلاش برای شبانه روزی شدن درمانگاه میانشهر تشکر کردند و با اشاره به آیه 46 سوره کهف (الْبَاقِیَاتُ الصَّالِحَاتُ خَیْرٌ عِندَ رَبِّكَ ثَوَابًا وَخَیْرٌ أَمَلًا) ثواب خدمت به مردم  را بسیار بزرگ عنوان کردند .

ایشان دور شدن از فرمایشات اهل بیت و قرآن را باعث ایجاد مشکلات روحی و جسمی و بازگشت  به دستورات قرآن را باعث سلامت جسم و روح و پرهیز از خبائث را که شامل غذای خبیث ، هوای آلوده و آب آلوده می شود را ضروری دانستند.

آیت ا.. بهشتی در خصوص تغذیه سالم با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) بیان داشت : غذای شما باید دوای شما باشد و باید از غذاهایی که باعث افزایش فشار خون ، قند خون و چربی خون و مشکلات بهداشتی می شود خودداری کرد.

در ادامه این مراسم حضرت آیت ا.. بهشتی و دکترعسکری و معاونین ایشان  از مرکز بهداشتی - درمانی شبانه روزی میانشهر بازدید کردند.