به گزارش وب دا ؛ محمد رحیمی كارشناس ارشد روانشناسی و كارشناس بهداشت روان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی فسادر خصوص بیماری وابستگی به موبایل گفت : موبوفوبیا به معنای بروز استرس و اضطراب شدید به هنگام نداشتن آنتن ، قطع تماس ، قطع ارتباط با اینترنت، تمام شدن شارژ باتری، جا گذاشتن و یا گم كردن تلفن همراه است.

رحیمی افزود : یك فرد عادی ممكن است روزانه بارها گوشی تلفن همراه خود را چك كند در حالیكه فردی كه مبتلا به موبوفوبیاست ممكن است روزانه دهها بلکه صدها بار گوشی تلفن خود را چك نماید.

این كارشناس ارشد روانشناسی با بیان اینکه طبق تحقیقات صورت گرفته از هر 2 نفر یك نفر اگر نصف شب بدون هیچ دلیل از خواب بیدار شوند اولین كارآنها این است كه به سراغ گوشی خود می روند و آن را چك می كنند ، اظهار داشت : افرادی كه مبتلا به موبوفوبیا هستند از ترس اینكه ممكن است گوشی تلفن آنها زنگ خورده باشد یا پیام خاصی به آنان داده شده و یا اینكه تصاویر و یا عکسهایی جهت آنان ارسال شده باشد مدام گوشی تلفن خود را چك می كنند كه این رفتارموجب می شود به یك عادت روزانه تبدیل شود. چه بسا افرادی هستند كه گوشی تلفن همراه را از خود دور نمی كنند و شبها نیز گوشی خود را در زیر بالش و یا كنار خود می گذارند تا در هنگام بیدار شدن از خواب نیز مدام آن را چك كنند .

رحیمی  ادامه داد: تحقیقات نشان داده یكی از دلایلی كه افراد مدام این رفتار وسواس گونه را تكرار می كنند به نوعی فرار از غم و غصه و استرس و ناراحتی است كه دارند.

به گفته وی افسردگی ، اضطراب، ترس و وحشت ، سردرگمی ، اعتماد به نفس پایین و احساس تنهایی از علائم شاخص این بیماری می باشد.

كارشناس بهداشت روان معاونت درمان دانشگاه افزود : روانشناسان بهترین شیوه درمان این بیماری را خود درمانی و تغییر رفتار خود عنوان می نمایند.