به گزارش وب دا ؛ اولین جلسه گزارش ماهیانه طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی بعنوان گام چهارم طرح تحول نظام سلامت با حضور ریاست دانشگاه ، معاون آموزشی و اعضای مرکزی دبیر خانه طرح تحول آموزش در دانشگاه ، برگزار گردید.

در این جلسه دکترعلیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن ابراز خرسندی از روند اجرایی طرح تحول و نوآوری در آموزش پزشکی در دانشگاه ، بر لزوم اطلاع رسانی به موقع و صحیح اقدامات درون دانشگاهی و تکمیل سامانه آتنا به همراه بررسی فرآیندهای تشویقی اعضای کار گروههای مرکز تاکید نمودند.

در ابتدای این جلسه دکترسیدامین کوهپایه معاون آموزشی دانشگاه توضیحاتی در خصوص کلیات طرح تحول و وضعیت پیشرفت آن در دانشگاه بیان نمودند.

دکترکوهپایه گفت : طرح تحول آموزشی در دانشگاه با تاسیس مرکز برنامه ریزی و نظارت راهبردی(PASC )   از ابتدای سال 94 پیاده سازی و در حال حاضر پیشرفت بسیار خوبی در جلب مشارکت اعضای هیات علمی و استقرار در بدنه معاونت آموزشی دارد.

در ادامه آقای باقری مسوول مرکز برنامه ریزی و نظارت راهبردی ، فرآیند شکل گیری مرکز متشکل از کارگروههای عمومی و اختصاصی به همراه برنامه کلان و راهبردی مرکز و محصولات استخراج شده از این مرکز  ارایه دادند و در ادامه به برخی نظرات در خصوص لزوم اصلاح فرآیندها و پایش و مدیریت صحیح فعالیتها و روندهای اجرایی بصورت یکپارچه و تمرکز اشاره کردند.

دکترسهراب نجفی پور بر اهمیت توجه به عوامل انگیزشی و لزوم توجه به تشویق و ترغیب نیروهای فعال دخیل در طرح تحول تاکید نمودند.

همچنین آقایان مهندس وردیان و دکتر عبداللهی توضیحاتی در خصوص لزوم توجه به بستر سازی رشته های مبتنی بر فناوری نوین و تشکیل شورای دانشگاه ارایه کردند.