به گزارش وب دا ؛ دکترفرشاد حیدرنژاد جراح مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : برای اولین بار عمل جراحی کم نظیر خونریزی اپیدورال بر روی نوزاد دو روزه که در اثر تصادف دچار خونریزی مغزی شده بود با موفقیت در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا انجام شد.

دکترحیدرنژاد افزود : این نوزاد با وزن 2800 کیلوگرم بر اثر تصادف به بیرون از خودرو پرت شده و دچار خونریزی ناحیه اپیدورال مغز شده بود که با توجه به نیاز به عمل فوری بدلیل خونریزی و ریسک بالای عمل ، تحت جراحی قرار گرفت .

این جراح مغز و اعصاب  گفت : در این عمل که یک ساعت بطول انجامید ، خونریزی تخلیه شده و نوزاد زیر دستگاه ونتیلاتور قرار گرفت و در بخش NICU تحت نظر پزشک دوران بهبودی را سپری نمود و با سلامتی از بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا ترخیص گردید.

دکترحیدرنژاد از تلاشهای گروه بیهوشی ، کادر اتاق عمل و NICU نوزادان بیمارستان تقدیر نمودند.

گفتنی است آقایان حمیدرضا شجاعی نسب و سیدکاظم حسینی از پرسنل پایگاه اورژانس پلیس راه فسا – شیراز با حضور بموقع و با اکسیژن درمانی ، کنترل علائم حیاتی و مانیتورینگ قلبی و تنفسی موفق شدند نوزاد را زنده به بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) تحویل نمایند.