به گزارش وب دا ؛ خانم محترم تشکر مسوول واحد بهداشت مدارس و جوانان معاونت بهداشت دانشگاه در این خصوص گفت : طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان و انجام ارزیابی های اولیه و معاینات پزشکی از تاریخ 29 خردادماه با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه و اداره آموزش و پرورش اجرا می شود.

مسوول واحد بهداشت مدارس افزود : در این طرح معاینات سلامت ، دهان و دندان ، بینایی سنجی ، شنوایی سنجش، اندازه گیری توده بدنی و رسم منحنی های رشد ، تست استعداد تحصیلی و انجام معاینات پزشکی در پایگاه سنجش اداره آموزش و پرورش و مطب پزشکان خانواده شهری و روستایی در شهر فسا ،بخش شیبکوه و ششده و قره بلاغ انجام خواهد شد.

گفتنی است در سال 94 از مجموع 2857 نوآموزان سنجش شده تعداد 350 نفر جهت معاینات تکمیلی چشم ، گوش ، استعداد تحصیلی به پزشکان متخصص و مراکز تخصصی ارجاع داده شدند که در نهایت تعداد 35 مورد از نوآموزان دارای شرایط خاص شناسایی و به مدارس استثنایی هدایت شدند.