به گزارش وب دا ؛ محمد رحیمی كارشناس بهداشت روان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی فسا  در خصوص تاثیر روزه بر روان گفت :ازعبادت های مهمی كه انسان را در خودسازی و تزكیه و تهذیب نفس یاری می دهد، «روزه» است. روزه ماه رمضان از برنامه هایی است كه انسان را به خود باز می گرداند و ضمیرش را آگاه و شعورش را بیدار می سازد.

رحیمی افزود : روانشناسان معتقدند كه روزه برای سلامت روان مفید است و موجب افزایش خود باوری ، اعتماد به نفس و تقویت اراده می شود و توان و مقاومت افراد را در برابر مشكلات و ناملایمات زندگی بیشتر می كند.

این روانشناس ادامه داد :  به باور روانشناسان و سایر متخصصان بهداشت روانی، روزه به عنوان یكی از مناسك مذهبی در كنار اثرات مثبتی كه بر سلامت جسمانی دارد برای سلامت روانی نیز مفید است.

وی افزود : پژوهش هایی که در زمینه ارتباط بهداشت روان و روزه داری در ایران انجام شده، نشان دهنده كاهش میزان اختلالات روانی – اجتماعی ،اضطراب ، افسردگی و خودكشی ، كاهش رفتارهای خشونت آمیز و پرخاشگری و كاهش استرس در این ماه است.

رحیمی گفت : از آثار فردی كه روزه بر انسان می گذارد می توان به تقویت اراده، عامل باز دارنده از گناه، صبر ، همدردی با فقیران ، پرورش روحیه سخاوت ، نشاط و خودباوری اشاره کرد.