به گزارش وب دا ؛ اولین جلسه فصلی داروسازان شهرستان در سالن کنفرانس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.
در این جلسه که با محوریت اهمیت اتصال داروخانه ها به
HIX برگزار گردید، دکتر صفورا محبی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا با بیان موضوعات مطرح شده در اجلاس معاونین و مدیران دارویی قظب 5 کشور ، تأکید کرد : کلیه داروخانه ها ملزم به اتصال به HIX تا آخر خرداد ماه هستند.
دکترمحبی  همچنین با اعلام لیست داروهایی که فقط از طریق داروخانه های منتخب توزیع می گردد ، گفت: این داروها فقط از طریق داروخانه های دارای حسن سابقه و متصل به
HIX که در ارسال مداوم و صحیح نسخ همکاری دارند توزیع خواهد گردید.

وی  به بیان اهداف سازمان غذا و دارو و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا در سال 1395 پرداخت.

در ابتدای جلسه دکتر بهاره شبرنگ مدیر دارو و مواد مخدر معاونت غذا و دارو با بیان ضرورت اتصال داروخانه ها به HIX به سوالات داروسازان در این زمینه پاسخ داد.