به گزارش وب دا ؛ در این نشست که با حضور دکتر ممتحن مدیر کل بیمه سلامت استان فارس ، دکترمجید نجفی کلیانی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا ، مسئول و کارشناس گسترش و حسابدار معاونت بهداشت به همراه مسئول بیمه روستایی و مسئول نظارت و ارزشیابی بیمه روستایی بیمه سلامت فارس در محل سازمان بیمه سلامت فارس در شیراز برگزار گردید ، مسائل مرتبط با بیمه در حوزه معاونت بهداشتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ابتدای این نشست، دکتر نجفی معاون بهداشت دانشگاه گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه بیمه روستایی در دانشگاه علوم پزشکی فسا ارائه دادند.

در ادامه دکتر ممتحن مدیر کل بیمه سلامت استان فارس با تقدیر از اقدامات انجام شده در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فسا، عملکرد این معاونت را در بین دانشگاه های علوم پزشکی استان فارس بسیار مطلوب ارزیابی نمودند و بر لزوم همکاری متقابل بین دو سازمان تاکید نمودند.

در این نشست در خصوص مسائل مرتبط با برنامه پزشک خانواده روستایی و پزشک خانواده شهری بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا آمادگی خود را برای فرهنگ سازی روستائیان در خصوص برنامه های بهداشتی اعلام نمود که مورد استقبال مدیر کل بیمه سلامت استان قرار گرفت و ایشان نیز بر همکاری مشترک برای فرهنگ سازی در بیمه سلامت روستایی تاکید نمودند.