به گزارش وب دا ؛ دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی فوق تخصص جراحی قلب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : عمل کم نظیر قلب باز cABG به روش توتال ارتریال برای اولین بار در فسا توسط تیم جراحی قلب باز بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) برروی بیمار 40 ساله که ازبیماری مادرزادی عروق کرونر رنج می برد صورت گرفت.

سرپرست گروه جراحی قلب بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) گفت : این بیماربدون استفاده از ورید، از 2 شریان پستان داخلی چپ وراست ( لیما وریتا) و شریان رادیال با اینسیژن (برش) مینیمالی اینویزیو( تهاجمی کم) تحت عمل قرار گرفتند.

دکتر زراعتیان نژاد اظهار داشت : هم اکنون بیمار دوره بهبودی را پشت سر گذاشته و در شرایط بسیار خوبی می باشد.

لازم به ذکراست در این عمل که با موفقیت در اتاق عمل جراحی قلب باز بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا انجام گرفت تیمی مشتمل بر دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی جراح و سرپرست گروه ، آقای فرهاد خسروی كارشناس اتاق عمل و دستیار جراح قلب ، دکترصادقی سرپرست گروه بیهوشی قلب و خانم آسوده مسؤول ای سی یو قلب  حضور داشتند.