به گزارش وب دا ؛ جلسه هم اندیشی پیرامون همکاری پژوهشی فی ما بین اساتید دانشگاه علوم پزشکی فسا و مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در قطب 5 کشوری در روز یکشنبه 16 خرداد ماه در سالن نحوی دانشگاه با حضور دکتر غلامرضا حاتم عضو هیئت علمی و رئیس برج پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار گردید.

در این جلسه دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه و دکتر احسان بهرامعلی معاون تحقیقات و فناوری به بیان پاره ای از مشکلات و پتانسیل های اینگونه همکاری ها پرداختند.

در ابتدای جلسه دکتر مجتبی فرجام قائم مقام معاونت تحقیقات دانشگاه گزارشی از مراحل تدوین تفاهم نامه قطب 5 کشوری، پیرامون همکاری دانشگاههای تحت پوشش جهت اجرای طرح های پژوهشی سخنانی ایراد کردند.

در ادامه دکتر غلامرضا حاتم ضمن ارائه گزارش مبسوطی پیرامون برج پژوهش محمد رسول الله از جمیع اساتید دانشگاه علوم پزشکی فسا برای انجام پروژه های مشترک دعوت به همکاری کردند.