پایگاه خبری وبدا - دانشگاه علوم پزشکی فسا

tech 2

آرشیو اخبار

به گزارش وب دا ؛ دکترمحمدهاشم هاشم پور متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : دستیابی به منافع پزشكی روزه‌داری جز با كاهش حجم غذای مصرفی میسر نیست.

دکترهاشم پور افزود : در واقع بنا نیست در ماه رمضان برای جبران محرومیت از وعده‌ی نهار، حجم سحری و افطاری خود را افزایش دهیم.

این متخصص طب سنتی اظهار داشت : بهتر است روزه‌ی خود را با آب جوش، چای كم‌رنگ، شیر گرم و كمی عسل یا عرقیات گرم شده كه مناسب طبیعت بدنمان باشد بگشاییم، البته به میزان حداكثر دو استكان. در این میان مصرف یك تا دو عدد خرما نیز كمك‌كننده است.

به گفته وی  مصرف شیرینی‌های قنادی مخصوصا زولبیا و بامیه، حداقل در شروع افطار، توصیه نمی‌شود.

دکترهاشم پور با اشاره به اینکه سوپ‌ها و آش‌ها از غذاهای مناسب برای وعده‌ی افطاری محسوب می‌شوند، گفت : بهتر است از آش رشته استفاده نكنیم.

عضو هیات علمی دانشگاه ضمن توصیه به فراموش نكردن مصرف میوه‌ها، افزود : در مصرف میوه ها بایستی حدود یك و نیم ساعت فاصله با وعده‌ی غذایی حفظ شود. همچنین از نوشیدن مایعات بلافاصله پس از میوه خودداری كنیم.

به گفته وی بهتر است در این ماه سعی شود از غذاهای فست فود، نوشابه‌های گازدار، غذاهای چرب، پرنمك و تند استفاده نكنیم.